Gümüşdere İlkokulu

Vizyon: VİZYONUMUZ YÖNETİMDE: -Sürekli iyileştirmeyi ilke edinen -Ekip çalışması ve demokratik yönetim anlayışına önem veren, -Birimlerdeki hedefler arasında çelişki bulunmayan -Yargılayıcı değil eğitici yaklaşımlara önem veren, -Kaliteyi denetimde değil, hizmete üretimde bulunan, BİRİMLERDE: -Çalışanların işyerlerinde bulunmalarından gurur duymalarını sağlayan -İç ve dış öğrenci- veli tatminini en yüksek değer olarak benimseyen, -Tüm çalışanların “tam katılımcı” ve gönülden destek olmalarını sağlayan -Hızlı değil doğru çalışan, rekabeti değil işbirliği anlayışına önem veren EĞİTİMDE: -Türk Milli Eğitim Sisteminin Anayasamızda ifadesi bulunan ilkelerinden ödün vermeden, -21. yüzyıl toplumunun şekillenmesinde rol alan, -Bilgi çağı toplumuna cevap verebilecek nesiller yetiştiren bir kurum olmaktır. -Gerçekleşeceğini düşündüğümüz hayallerimizdir.Vizyonumuz yönümüzü belirler.

Misyon: MİSYONUMUZ Gümüşdere İlkokulu ailesi olarak, bütün öğrencilerin öğrenmesini ve bilgili, becerili kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerini sağlanması, gelişen kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerinin sağlanması, gelişen kendi kültürünü benimseyerek, evrensel değerler içinde ülkesine hizmet etmeyi alışkanlık haline getirmesindeki büyük yarışın kendileriyiz.Bütün öğrencilerin öğrenmesini ve bilgili becerili kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerini sağlamak, 21. yüzyılın ihtiyaçlarına cevap veren beceriler kazandırmak için varız.

Başarılar: *10 KASIM ATATÜRK´Ü ANMA GÜNÜ İLKOKULLAR ARASI RESİM YARIŞMASINDA İL 1.LİĞİ, *2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İL GENELİ KALELİ YAKAN TOP TURNUVASI İL 3.SÜ * 2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL SPORLARI SPOR TIRMANIŞI MİNİKLER KIZ İL 1.LİĞİ * 2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL SPORLARI SPOR TIRMANIŞI MİNİKLER ERKEK İL 1.LİĞİ * 2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKULLAR ARASI SPOR TIRMANIŞI MİNİK ERKEKLER TÜRKİYE 4.LÜĞÜ * 2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KİTAP OKUMA YARIŞMASI İLÇE 3.LÜĞÜ

Pansiyon Bilgileri:
Saatler: 08:30 / 14:10
Isınma: DOĞALGAZ
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler: OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİ KALELİ YAKAN TOP TURNUVASINDA BÜYÜK BİR PERFORMANS SERGİLEYEREK İL 3.SÜ OLDULAR. (2023 YILI) * 2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL SPORLARI SPOR TIRMANIŞI MİNİKLER ERKEK İL 1.LİĞİ * 2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKULLAR ARASI SPOR TIRMANIŞI MİNİK ERKEKLER TÜRKİYE 4.LÜĞÜ
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: * KİTAPVAN PROJESİ KAPSAMINDA İLÇE 3´LÜĞÜ

Telefon - 04325020758

WEB - https://vangumusdere.meb.k12.tr

Adres - ESENTEPE MAH. ESENTEPE 20.SK GÜMÜŞDERE İLKOKULU BLOK NO1 EDREMİT/VAN

Toplantı Salonu :1